sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Jouluarvonta suoritettu!

ARVONTA SUORITETTU, heti aamutuimaan klo 9.55 :)

Ensimäisessä arvonnassani onnetar suosi ensimäisenä Nennaa, jolle lähtee kirjapalkinto matkaan. Toisena onnetar suosi Sari K:ta kapteenilla blogista, jolle lähtee lohdutuspalkinto matkaan. Onnea voittajille ja suuri ja lihava kiitos kaikille arvontaani osallistuneilla ja uusiksi lukijoikseni liittyneille!! Kiitos paljon. Oli myös todella ihanaa luke toivekirjoistanne, siitä sai itsekin paljon ideoita ja uusia kirjatoiveita itsellekin.

Voittajat otatteko minuun yhteyttä sähköpostitse, esim. Nennan blogia en tiedä, joten en voi voitosta siellä kertoa. :)

Monet teistä ihanista bloggaajista luette kuukaudessa hirmu paljon kirjoja. Minun blogini on vähän erilainen, koska minun lukutahtini on suurinpiirtein yksi kirja kuukaudessa. En mielestäni lue mitenkään hitaasti, mutta lähinnä lukemiseni painottuu iltaan ennen nukkumaan menoa. Päivisin aika kuluu koulussa, työharjoittelussa tai töissä ja iltaisin sitten on joko täysin puhki tai aika menee koulukirjojen tai koulutöiden parissa. Kesä meni häitä suunitellessa, syksy oli täynnä kouluhommia ja nyt alkutalvi on ollut täynnä harjoittelua, ja kirjojen lukemisessa onkin tullut tämän vuoksi pieni tauko. Mutta pikkuhiljaa alkaa taas rauhoittumaan ja aikaa löytyy varmasti enemmän myös ihanille kirjoille ja joululukemisia odotellessa.

Jouluihmisenä ajattelin pitää ensimäisen kirja-arvontani!! Vuoden vaihteessa blogini täyttää myös 1-vuotta!! :) Viimevuonna aloittelin blogini ihanissa joulutunnelmissa. :)

Idea on yksinkertainen:

1 arpa: Kerro minkä kirjan sinä toivoisit saavasi joululahjaksi?
2 arpaa: Kommentoi ^^ ja kerro arvonnastani eteenpäin omassa blogissasi.

Arvonta suoritetaan 14.12 ja voittajalle luvassa kirjapalkinto, arvotaan myös yksi lohdutuspalkinto :)

Kommentoi monellako arvalla osallistut, arpaonnena kaikille ja ihanaa joulun odotusta!!

37 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle!
  Joululahjaksi toivoisin Anto Leikolan "Norsusta Nautilukseen" tai Esko Valtaojan "Kaiken käsikirjan". (Tykkään omistaa tietokirjoja, joihin palaan sitten aina uudestaan.)
  Olen arvonnassa mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 2. P.S. Tarkoittanet 14.12. eli joulukuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos huomiosta!! Joo jos jo joulukuussa arvottaisiin niin ei tartte vuotta odotella :D

   Poista
 3. Onnea pian yksivuotiaalle! En ole vielä ehtinyt "virallisesti" miettiä mitä kirjaa aion toivoa joululahjaksi. Koska minäkin tykkään omistaa tietokirjoja tuo Elma Ilonan mainitsema Kaiken käsikirja voisi hyvinkin olla sellainen minkä voisin toivoa jouluna. Linkitän blogiini joten kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 4. Onnitteluja yksivuotiaalle, löysin tänne Elma Ilonan blogin kautta. :-) Olen toivonut lahjaksi kahta kirjaa, jotka itse asiassa tiedän varmasti saavani aattona: Pulkkisen ja Oksasen uusimmat. Aattoa odotellessa! ;-)

  Linkitän blogiini. Kahdella arvalla siis mukana.

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon onnea! :) Tänä jouluna toivon kokkailuun liittyviä kirjoja, innostus ruoanlaittoon on vienyt mennessään täysillä ja uusia reseptejä ja kirjoja kaipailen :) Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 6. Voi onnea blogillesi, oli kiva tänne löytää! Osallistun kahdella arvalla ja toivon pukilta... hmm... Murakamia. Mikä kirja vain passaa :)

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Olen yhdellä arvalla mukana. Toivoisin Safkaa-keittokirjaa.

  VastaaPoista
 9. Uutena lukijana kahdella arvalla mukana. Joululahjaksi toivon Patricia Cornwellin uusinta - Punainen usva. Jos pukki ei tuo, niin se on ostettava itse, kaikki muut Kay Scarpetta -sarjan kirjat mulla jo on.. :)

  VastaaPoista
 10. Onnea pian 1-vuotiaalle blogillesi! Löysin blogisi Elma Ilonan kautta ja oitis ryhdyin lukijaksi. Mieluusti olen mukana arvonnassakin, jos ulkosuomalainen (Lontoo) saa osallistua. Yhdellä arvalla siis mukana.

  Ja joululahjaksi toivoisin saavani Sofi Oksasen uusimman ja Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan ja ja ja...! Tähän voisi luetella sellaisen listan, ettei edes kommenttiin mahtuisi ;D

  VastaaPoista
 11. Onnea yksivuotiaalle!
  Löysin blogiisi Annikan blogin kautta :)
  Minä toivoisin joulupukilta lahjakorttia kirjakauppaan, sillä keväällä on ilmestymässä mieletön määrä mielenkiintoisia kirjoja ja olisi kivaa ostaa joku niistä omaankin hyllyyn :)

  VastaaPoista
 12. Onnea yksivuotiaalle!

  Mitähän osaisin sanoa, toivon niin montaa kirjaa. Ainakin P.D Jamesin uusin kirja, Charlaine Harrisian Sookie sarjaan lisäystä, J.K Rowlingin paikka vapaana jne. Tuskin tulen saamaan näistä mitään, saan aina vaan suklaata tai käsipyyhkeitä. :D

  Osallistun kahdella arvalla! :)

  VastaaPoista
 13. Löysin tänne linkin kautta. En pidä varsinaista kirjablogia mutta kyllä kirjoja tulee kahlattua läpi ja varsinkin runoja luen. Aki Ollikaisen Nälkävuosi kirjan aion hankkia ja runoista Kai Niemisen, Istun tässä, ihmettelen.
  Linkitän blogiini joten kahdella mukana.
  Ja onnittelut 1-vuotiaalle kirjablogillesi.

  VastaaPoista
 14. Toiveenahan olisi saada Unien järvi, se uusi kirja :-) Ja osallistun siis vain yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 15. Onnea näin ennakkoon ja mukavaa Joulun odotusta. Toiveena on Askartele kaunista kotiin luonnon materiaaleista - kirja. Aattona sen näkee olenko ollut tarpeeksi kiltti vai en. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 16. Onnittelut pian yksivuotiaalle blogille! Osallistun mielelläni arvontaan, kahdella :) Joululahjaksi toivoisin Eugenidesin Naimapuuhia.

  VastaaPoista
 17. Raamattu Kansalle -käännös Raamtatusta olisi kiva :) Yksi arpa

  VastaaPoista
 18. Toivoisin Sofi Oksasen Kun kyyhkyset katosivat- kirjaa. Olisi lukemista sitten muutamalle lomapäivälle :)

  emilia.ukkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukaan! Haluaisin Paperista joulun taikaa -kirjan.

  VastaaPoista
 20. Arvalla mukana, toive olis -ja toive tottakai viisaasti jo välitetty eteenpäin- saada iki-ihania helmityö-kirjoja! Muutamia suosikkeja on, mut vasta-alkajana ja näitä kirjoja aiemmin omistamatta mikä tahansa aiheseen liittyvä on toiveen toteutus! ;)

  VastaaPoista
 21. kaikki arvat käyttöön.. olen laiska lueskelemaan..nukahdan ennenkuin aloitankaan :) Mutta pukki saisi tuoda Luolakarhun klaani sarjan viimeisimmän! puuttuu hyllystä :)

  VastaaPoista
 22. Onnittelut blogisynttäreistä! :) Nyt vielä meni kolmenkympin rajapyykkikin rikki, tuplasti juhlaa siis, heh. :D Osallistun tällä kertaa yhdellä arvalla. :) Joululahjaksi haluaisin esimerkiksi Ulla-Lena Lundbergin Jään.

  VastaaPoista
 23. Onnea tuleville blogisynttäreille! Löysin blogisi juuri ja hyppäsin heti lukulistalle, koska etsin uusia kirjablogeja omani vastapainoksi.
  Joululahjaksi toivoisin vaikkapa J.R. Wardin -rakastaja -sarjan ensimmäistä osaa "Pimeyden rakastaja".

  Osallistun kahdella arvalla ja nappaan arvontatietosi omaankin blogiini!

  VastaaPoista
 24. Jokin historiakirja voisi olla mukavaa luettavaa :) Yhdellä arvalla mukana!
  t. Sofia

  VastaaPoista
 25. Hyvää itsenäisyyspäivää. Lahjaksi toivon leivontakirjaa jossa on helppoja, nopeita ja maukkaita reseptejä.

  VastaaPoista
 26. Mukava blogi sinulla. Arvonnassa mukana. Jotain käsityöhön liittyvää toivomuslistalla kirjaksi on. Mukavaa Joulun odotusta sinulle ja lukijoillesi.

  VastaaPoista
 27. Kahdella arvalla mukana.
  Paperista joulun taikaa, olisi ihana löytää paketista. :)

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 30. Onnea, onnea!

  Mikä tahansa Stephen King-kirja saa minut onnelliseksi; satunpa tietämään, että sellaisen tulen saamaan. =D

  Anteeksi noista poistetuista kommenteista, minua vaivaa tänään typomania. =D Voi kun kommentteja pystyisi muokkaamaan jälkikäteen!

  VastaaPoista
 31. Todella paljon onnea 1 v. blogille!

  Toivoisin lahajaksi Myyttihovi-kirjan. Sen tekijä on Brandon Mull.

  Vastaan tähän kilpailuun äidin tunnuksilla ja luvalla :D . Olen 10 v. ja luen tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva kuulla että blogilla on kaiken ikäisiä lukijoita :)

   Poista
 32. Olen yhdellä mukana. Toivoisin joulupukin hankkivan minulle historia-aiheisia tietokirjoja.
  Onnea ensimmäisestä blogivuodesta.

  VastaaPoista
 33. kahdella mukaan arvontaan! ^^
  Onnittelut täältä suunnalta 1v blogille! :)
  Tahtoisin Kenneth Grahamen kirjan "Kaislikossa suhisee" tämän vuoden painoksen.

  VastaaPoista
 34. Onnittelut yksivuotiaalle! Osallistun arvontaan yhdellä arvalla:

  Tänä vuonna kirjallinen joululahjalistani on ollut huomattavasti lyhempi viime vuoteen verrattuna, mutta olen kovasti toivonut mm. J.K Rowlingin Paikka vapaana-kirjaa! Olen myös toivonut jotain ruokakirjaa, sillä omat reseptit jo vähän kyllästytävät :D

  VastaaPoista
 35. Onnittelut, lahjaksi haluaisin askarteluun tai tuunauksen liittyvän kirja. Romaaneita luen, mutta lainaan ne kirjastosta, koska kirjahyllyni on täynnä kaikenlaista muuta kirjallisuutta. Olen tosi moni puolinen kirjojen suhteen.

  Pirjo

  VastaaPoista